Acts die bij de locaties spelen op 5 juni 2022

Voices-Strings-Things

Voices-Strings-Things doet al voor de 6e keer mee en is een (semi-) akoestisch duo bestaande uit zangeres Helen en zanger/gitarist Peter Paul. Voices-Strings-Things heeft een repertoire bestaande uit allerlei muzikale stijlen, van easy-listening tot rock. Het voornaamste instrument is de semi-akoestische gitaar, aangevuld met 2 stemmen en diverse “ rhythm”- things. Voices-Strings-Things  speelt van “fluisterzacht” op de achtergrond tot feestelijk hard.

Website  |   Facebook

Ken Kotter & The Noise

Deze Leidse rockband zal het publiek verrassen met hun veelzijdige akoestische repertoire. Van klassieke rocknummers tot populaire meezingers. Van guilty pleasures tot ballades, alles komt voorbij. Lol en zwingen gegarandeerd!

Facebook

Schering en Inslag

Schering & Inslag doet voor de 5e keer mee en speelt hard en schor, soms ook met de gevoelige snaar. Maar altijd met een super-grote dosis spelplezier. Schering & Inslag bestaat uit Ruard Wallis de Vries, Eddie Korff de Gidtsen Stan van Haasteren. Ruard en Eddie spelen vooral akoestische gitaar en Stan houdt zich voornamelijk bezig met zingen en mondharmonica spelen.

Facebook

Trio Vuelo

Het Trio Vuelo doet voor de 3e keer mee en wordt sinds het vertrek van gitarist en componist Hans Plug versterkt met de veelbelovende zangeres Roos Harmsen. Het repertoire is daardoor veelzijdiger en toegankelijker geworden. Het trio dat verder bestaat uit Hans de Witt op bas en Hans Wildschut op gitaar speelt onder andere nummers van Rory Block, Norah Jones, Beth Hart en Madeline Peyroux. Door de sobere begeleiding wordt snel duidelijk hoe goed de songs van deze artiesten zijn. Als je van mooie luisterliedjes houdt met uitstapjes naar de lichte jazz, pop en blues, mag je dit optreden zeker niet missen. Zie ook het YouTube kanaal MrWildschut.

Facebook

Herbie Blues

Al 25 jaar speelt Herbie (Harbert Grezel) mondharmonica en doet voor de 3e keer mee. Als muzikant speelde Herbie o.a. in High Temperature en The Blues Kings. Geïnspireerd door o.a. Louis Jordan, Little Walter en Sonny Terry, speelt en zingt Herbie de Blues! In 2013 was Herbie de winnaar van de Dutch Blues Challenge  en in 2015 won hij het NK Straatmuzikanten. De muziek van Herbie laat zich het beste kenmerken als New Old Stock Blues.

Website  |   Facebook

Act of Mutiny

Act of Mutiny is een groep mannen die sfeervolle maritieme folkmuziek maakt, veelal Engels-, maar ook Frans- en Spaanstalig. Ze doen voor de 4e keer mee. Ze zingen meerstemmig a cappella maar daarnaast worden ook liederen ten gehore gebracht onder begeleiding van een verscheidenheid aan instrumenten: gitaar/banjo, fluit, cello en percussie. Altijd goed voor muzikaal vermaak

Website  |   Facebook