Acts

Voices-Strings-Things (2015, 2016, 2017, 2018 en voor de 5e keer ook weer in 2019)

Voices-Strings-Things is een (semi-) akoestisch duo bestaande uit zangeres Helen en zanger/gitarist Peter Paul. Voices-Strings-Things heeft een repertoire bestaande uit allerlei muzikale stijlen, van easy-listening tot rock. Het voornaamste instrument is de semi-akoestische gitaar, aangevuld met 2 stemmen en diverse “ rhythm”- things. Voices-Strings-Things  speelt van “fluisterzacht” op de achtergrond tot feestelijk hard.

Website  |   Facebook

Refined (2016, 2018 en 2019)

is een akoestisch duo dat wordt gevormd door Carmen Olierook & Ivo Vaesen. Met hun unieke akoestische sound spelen ze de meest uiteenlopende covers, met soms een knipoog naar Guilty PleasuresRefined. 2 Gepassioneerde personen die samen zingen en muziek maken. Puur uit het hart. Refined is van alle markten thuis. Zo hebben ze al gespeeld op straat, bruiloften, in een café, huiskamers, in een stadsbus, foodfestivals en nog veel meer.

Website  |   Facebook

Mariposa (2018 en 2019)

bestaat uit Rozella Oostveen en Hans de Leeuw. Allebei gek van mooie liedjes vanwege de pure schoonheid en swingende liedjes omdat ze er heel vrolijk van worden. Gek van liedjes die, wanneer je ze hoort, graag zelf wilt spelen en zingen. Dat doen zij dan ook. Mariposa Muziek is uniek. Met slechts één piano, één cajon, en één, soms twee stemmen weten zij u en al uw gasten te raken, echt te raken. Zij zijn gepassioneerde mensen en ze kunnen ons een wereld zonder muziek niet voorstellen. Daarom zijn ze uiterst gedreven om dit gevoel met het publiek te delen. Rozella is zangeres en Hans speelt piano. Rozella heeft als tweede natuur om met haar performance de gasten in vervoering te brengen. Hans tovert de mooiste akkoorden uit zijn piano en geen lied kent geheimen voor hem.

 

Website .  Facebook

Schering en Inslag (2015, 2016, 2017 en 2019)

Schering & Inslag speelt hard en schor, soms ook met de gevoelige snaar. Maar altijd met een super-grote dosis spelplezier. Schering & Inslag bestaat uit Ruard Wallis de Vries, Eddie Korff de Gidtsen Stan van Haasteren. Ruard en Eddie spelen vooral akoestische gitaar en Stan houdt zich voornamelijk bezig met zingen en mondharmonica spelen.

Facebook

Trio Vuelo (2017 en 2019)

Het Trio Vuelo wordt sinds het vertrek van gitarist en componist Hans Plug versterkt met de veelbelovende zangeres Roos Harmsen. Het repertoire is daardoor veelzijdiger en toegankelijker geworden. Het trio dat verder bestaat uit Hans de Witt op bas en Hans Wildschut op gitaar speelt onder andere nummers van Rory Block, Norah Jones, Beth Hart en Madeline Peyroux. Door de sobere begeleiding wordt snel duidelijk hoe goed de songs van deze artiesten zijn. Als je van mooie luisterliedjes houdt met uitstapjes naar de lichte jazz, pop en blues, mag je dit optreden zeker niet missen. Zie ook het YouTube kanaal MrWildschut.

Facebook

Het duo Paul en Leonie (2019)

Paul en Leonie een sing- en songwriters duo. Songs die je niet zo gauw kent, maar met mooie klanken en teksten, zeer subtiel gezongen. 

 

The Cozy's (2019)

The Cozy's een akoestisch gitaar duo, dat covers speelt uit vervlogen en huidige tijden van Simon and Garfunkel, the Beatles, maar ook Stef Bos, Guus Meeuwis, Adèle, De Dijk, Acda en de Munnik. Niet meezingen is geen optie!!!

https://www.facebook.com/thecozys/

Real Sounds Coverband (2016, 2017 en 2018)

Real Sounds Coverband is een allround band die in de basis uit 4 musici bestaat. Hierdoor dus uitermate geschikt voor recepties, diners, high tea, openingen en beurzen.De muziekstijl bestaat uit easy-listening, jazzy- soul, ballads, top 100, alles gebracht in een achtergrond setting.  Kortom: een zeer gevarieerd repertoire die, vanwege de diversiteit, iedereen zal aanspreken. 

Facebook

Aisling (2017 en 2018)

Aisling (spreek uit als "esjling") is Gaelic (Iers) en betekent: droom, visioen. Met hun songs en tunes vertelt Aisling over vrolijkheid, vrijheid of verdriet, laat je dromen of schudt je wakker. Zij vertolken prachtige, leuke en bijzondere liederen over de strijd tegen de Engelse overheersing, onbereikbare geliefden en songs vol heimwee naar het prachtige Eire. Maar ook vrolijke liedjes en deuntjes worden enthousiast gezongen en gespeeld.

Website  |   Facebook

Herbie Blues (2017 en 2018)

Al 25 jaar speelt Herbie (Harbert Grezel) mondharmonica. Als muzikant speelde Herbie o.a. in High Temperature en The Blues Kings. Geïnspireerd door o.a. Louis Jordan, Little Walter en Sonny Terry, speelt en zingt Herbie de Blues! In 2013 was Herbie de winnaar van de Dutch Blues Challenge  en in 2015 won hij het NK Straatmuzikanten. De muziek van Herbie laat zich het beste kenmerken als New Old Stock Blues.

Website  |   Facebook

Act of Mutiny (2016, 2017 en 2018)

Act of Mutiny is een groep mannen die sfeervolle maritieme folkmuziek maakt, veelal Engels-, maar ook Frans- en Spaanstalig. Ze zingen meerstemmig a cappella maar daarnaast worden ook liederen ten gehore gebracht onder begeleiding van een verscheidenheid aan instrumenten: gitaar/banjo, fluit, cello en percussie. Altijd goed voor muzikaal vermaak

Website  |   Facebook

Amajunzi (2018)

beschouwt zich als een troubadour die met zes snaren mensen tot rust brengt, inspireert en doet wegdromen. Heerlijke rustige muziek en komt bij onze zuiderburen vandaan.

Website

DZAS (2015 en 2016)

Džas zingt Roma-liederen van Ida Kelarova, Desiderius Duzda en Kali Cerchen.
Roma’s leven vaak onder moeilijke omstandigheden en zijn vrijwel nergens welkom. Desiderius Duzda zei over zijn muziek: ” Omdat wij Roma’s geen land voor zichzelf hebben is het lied de route naar het hart". Wij willen graag iets van de kracht en schoonheid van deze liederen met anderen delen."

Facebook

Jazz or No (2015, 2016 en 2017)

Een optreden van Jazz or No is altijd een feest! Het publiek wordt getrakteerd op heerlijke swing, soul en roots nummers vanuit het verleden tot heden. De zonnige sfeer van latin, meezingen met crooner classics, soul songs uit Amerika, nostalgische nummers met een knipoog naar de rock ’n roll en swingen op jazzy ritmes. Een optreden is een aaneenschakeling van afwisseling, verrassingen en met improvisatie. Hip. Nostalgisch. Soms Jazz. Soms No(t jazz)!!!

Website  |   Facebook

Whitecomb (2015 - 2016)

Whitecomb bestaat uit vijf enthousiaste muzikanten. Met de klanken van gitaren, contrabas en piano spelen ze alles wat maar swingt. Van blues tot country, van folk tot indie pop. Naast akoestisch voor de intiemere setting spelen we ook versterkt voor de grotere optredens. Ze zorgen voor muzikaal vermaak tijdens een borrel of lunch, of ze laten de mensen meeswingen op feesten en partijen.

Website |  Facebook

Geen Idee (2015)

Geen Idee maakt muziek voor mensen met een verstandelijke beperking en voor ouderen en bestaat uit 3 muzikanten. 
Geen Idee bestaat uit drie muzikanten 
 
Geen Idee treedt zeer regelmatig op o.a. in Leythenrode te Leiderdorp en enkele andere verpleeg- en verzorgingshuizen in- en in de omgeving van Leiden. alsmede bij verenigingen, die onder de doelgroep vallen of gewoon lekker bij Amuse-notenpad. 
 
 

Helter Shelter (2015)

Helter Shelter is een coverband uit Leiden en speelt de beste songs van The Beatles en The Rolling Stones. Sympathy For The Devil, maar ook Stray Cat Blues, Get Back, maar ook Rocky Raccoon. Bekend en minder bekend, van de rauwere soort. Voor festival en feest, voor in de kroeg.
 

Duo LOSZ (2015 en 2016)

Het Leiderdorps duo bestaande uit Jurjen Oostenveld en Lenneke Paulides zingt voornamelijk (over)bekend repertoire, om lekker mee te zingen of heerlijk om naar te luisteren.

Hun motto is dan ook ‘lekker ontspannen samen zingen’!!

Facebook