Acts die bij de locaties spelen op 4 juni 2023

Voices-Strings-Things

Voices-Strings-Things doet al voor de 6e keer mee en is een (semi-) akoestisch duo bestaande uit zangeres Helen en zanger/gitarist Peter Paul. Voices-Strings-Things heeft een repertoire bestaande uit allerlei muzikale stijlen, van easy-listening tot rock. Het voornaamste instrument is de semi-akoestische gitaar, aangevuld met 2 stemmen en diverse “ rhythm”- things. Voices-Strings-Things  speelt van “fluisterzacht” op de achtergrond tot feestelijk hard.

Website  |   Facebook

Ken Kotter & The Noise

Deze Leidse rockband zal het publiek verrassen met hun veelzijdige akoestische repertoire. Van klassieke rocknummers tot populaire meezingers. Van guilty pleasures tot ballades, alles komt voorbij. Lol en zwingen gegarandeerd!

Facebook

Schering en Inslag

Schering & Inslag doet voor de 5e keer mee en speelt hard en schor, soms ook met de gevoelige snaar. Maar altijd met een super-grote dosis spelplezier. Schering & Inslag bestaat uit Ruard Wallis de Vries, Eddie Korff de Gidtsen Stan van Haasteren. Ruard en Eddie spelen vooral akoestische gitaar en Stan houdt zich voornamelijk bezig met zingen en mondharmonica spelen.

Facebook

Trio Vuelo

Het Trio Vuelo doet voor de 3e keer mee en wordt sinds het vertrek van gitarist en componist Hans Plug versterkt met de veelbelovende zangeres Roos Harmsen. Het repertoire is daardoor veelzijdiger en toegankelijker geworden. Het trio dat verder bestaat uit Hans de Witt op bas en Hans Wildschut op gitaar speelt onder andere nummers van Rory Block, Norah Jones, Beth Hart en Madeline Peyroux. Door de sobere begeleiding wordt snel duidelijk hoe goed de songs van deze artiesten zijn. Als je van mooie luisterliedjes houdt met uitstapjes naar de lichte jazz, pop en blues, mag je dit optreden zeker niet missen. Zie ook het YouTube kanaal MrWildschut.

Facebook

André Hazel

Het eerste muziekinstrument waarmee André Hazel in aanraking kwam, was de steelpan. Hij werd begeleid door een beroemde steelpan-speler uit Trinidad & Tobago. Na het beëindigen van zijn lessen groeide zijn interesse om muzikant te worden zo sterk dat hij besloot andere muziekinstrumenten te leren bespelen. De gitaar werd door de jaren heen zijn belangrijkste instrument. Hij zingt van pop tot rock, van country tot soul. Een lust voor het oor!!!!

Website  |   Facebook

Real Sound Cover band

Een easy-listening coverband bestaande uit 4 muzikanten uit Zuid-Holland. Van jazzy tot pop met mooie 3 stemmige zang! Genieten van mooie luisterliedjes en swingend naar huis? Geen probleem voor Real Sounds Coverband!

Real Sounds is een Easy Listening coverband die bestaat uit 4 enthousiaste en ervaren musici. De muziekstijl bestaat uit easy listening, jazzy-soul, ballads, top 100, alles gebracht in een achtergrondsetting. Van prachtige ballads tot swingende popsongs…. Kortom, een zeer gevarieerd repertoire dat velen zal aanspreken.

Website  |   Facebook