Horeca

De 9 horeca gelegenheden van 2017

De Hollandsche Tuyn

De Hollandsche Tuyn is een gezellig café restaurant gelegen in het oudste gedeelte van Leiderdorp. Het café bevindt zich aan de Hoofdstraatkant met een knus terrasje kijkend op de Dorpskerk en het restaurant heeft voor een gedeelte uitzicht op de Oude Rijn waar u op mooie dagen ook buiten kunt dineren.

 

Website  |   Facebook

Brasserie Park

Brasserie Park is gevestigd in een oude, pittoreske boerderij en is al jarenlang razend populair in Leiderdorp en ver daarbuiten. De mogelijkheden van Brasserie Park met haar vier zalen zijn bijna eindeloos. De knusse Herenkamer, lichte Hooiberg, vrije Tuinzaal en ruimtelijke Blauwe Vogelzaal zijn te reserveren voor een zakelijke vergadering, een uitgebreide borrel met luxe hapjes, een smakelijk buffet, een verrassend drie-gangendiner of een feestavond voor maximaal 200 gasten.

 

Website  |   Facebook

Café de Koning

Café de Koning is een gezellige kroeg gelegen in het oude Dorp. In het café worden diverse evenementen georganiseerd, voor een ongecompliceerd avondje uit. Dit café doet al sinds 2015 mee aan het Amuse Notenpad en tovert altijd weer een verrassend lekkere amuse op tafel. Wat brengen zij deze editie..??

Facebook

La Palazzina

In het hart van Leiderdorps ‘Oude Dorp’ vindt u op de hoek van de Hoogmadeseweg een prachtige tuin…het terras van ristorante pizzeria ‘La Palazzina’. Op dit gezellige plekje is jaren geleden chef Alessandro Mascia uit Sardinië neergestreken om zijn passie voor de Italiaanse keuken te delen. In het restaurant - dat nog het meeste wegheeft van een Italiaanse eetkamer - maakt hij het u samen met zijn zoon Evandro en dochter Nina graag naar de zin.

Website

Danice

Bij IJscafe Danice kunt u terecht voor een (h)eerlijke kop koffie of thee, een vers gemaakte smoothie, een lekkere lunch of een ambachtelijk gemaakt Italiaans ijsje. Het team staat dagelijks klaar om te zorgen dat iedereen, van jong tot oud, zich bij Danice thuis voelt. Kom langs en laat u verrassen!

Website  |   Facebook

Kookplanet

Kook-planet is een winkel voor kook- en tafelaccessoires inclusief een kookstudio waar in de avonduren kookworkshops, kookdemo’s en proeverijen plaatsvinden. De winkel en kookstudio zijn gevestigd in Winkelcentrum Santhorst in Leiderdorp.

Kook-planet houdt van een persoonlijke- en servicegerichte benadering en denken graag met u mee. Want bij degelijke producten hoort een degelijk advies. Graag tot ziens in de winkel of tijdens een van de kookavonden!

Website  |   Facebook

Grand Café Hofplein

Onbeperkt genieten voor een lekkere prijs kan bij Grand Café Hofplein in Leiderdorp. Hier kunt u lekker en voordelig eten en drinken.
Daar doen wij al 30 jaar ons best voor! Heerlijke hamburgers, de lekkerste spareribs van Leiden en omstreken, dat zeggen zij natuurlijk niet zelf dat doen hun trouwe gasten wel! Nog meer trek? Wat dacht u van hun schnitzels, uitsmijters, hoofdschotels, de mooiste belegde broodjes of de eigen Hofplein kroketten.

Zo hebben zij voor iedereen wel iets lekkers in huis. Kom gewoon eens proeven en u bent gelijk verkocht.

Website  |   Facebook

 

 

De Dijk

Of u nu met een grote of kleine groep wilt komen; iedereen, van jong tot oud, is bij restaurant De Dijk van harte welkom.

Restaurant De Dijk heeft een moderne en frisse inrichting en een multifunctioneel karakter. Het restaurant heeft een open keuken waardoor u ook direct contact hebt met de kok die uw gerecht bereidt.

Wilt u alleen lunchen of gaat uw voorkeur meer uit naar een hapje en een drankje? Wilt u een heugelijke gebeurtenis vieren met een uitgebreid diner? Zij voldoen graag aan al uw wensen.

Website  |   Facebook

Brasserie Meelfabriek de Zijlstroom

Wilt u de hectiek van de stad even ontvluchten? Kom dan langs bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom aan de Leiderdorpse Zijldijk. In de winterse maanden geniet u van een drankje op de banken bij de openhaard, een hapje in de altijd gezellige bijkeuken of een lunch of diner in de serre, op het podium of in de kas. In de zomer neemt u plaats onder de parasolbomen op het terras mét moestuin. Gerechten uit de streek domineren de verrassende menukaart.

Website  |   Facebook