Horeca

De 7 horeca gelegenheden van dit jaar

De Hollandsche Tuyn

De Hollandsche Tuyn is een gezellig café restaurant gelegen in het oudste gedeelte van Leiderdorp. Het café bevindt zich aan de Hoofdstraatkant met een knus terrasje kijkend op de Dorpskerk en het restaurant heeft voor een gedeelte uitzicht op de Oude Rijn waar u op mooie dagen ook buiten kunt dineren.

 

Website  |   Facebook

Brasserie Park

Brasserie Park is gevestigd in een oude, pittoreske boerderij en is al jarenlang razend populair in Leiderdorp en ver daarbuiten. De mogelijkheden van Brasserie Park met haar vier zalen zijn bijna eindeloos. De knusse Herenkamer, lichte Hooiberg, vrije Tuinzaal en ruimtelijke Blauwe Vogelzaal zijn te reserveren voor een zakelijke vergadering, een uitgebreide borrel met luxe hapjes, een smakelijk buffet, een verrassend drie-gangendiner of een feestavond voor maximaal 200 gasten.

 

Website  |   Facebook

Café de Koning

Café de Koning is een gezellige kroeg gelegen in het oude Dorp. In het café worden diverse evenementen georganiseerd, voor een ongecompliceerd avondje uit. Dit café doet al sinds 2015 mee aan het Amuse Notenpad en tovert altijd weer een verrassend lekkere amuse op tafel. Wat brengen zij deze editie..??

Facebook

Cacao van Jou

Walter Englebert is een echte chocoholic, die de kneepjes van het vak heeft geleerd in het culinaire Parijs en Brussel. Met deze scholing en ervaring op zak, is hij in Nederland een bedrijf begonnen voor chocolaterie en patisserie. Inmiddels is dat ruim 15 jaar geleden, maar zijn passie voor het vak is in die periode uitgegroeid tot een wens: hij wil de vele creatieve mogelijkheden, tips en trucs delen met anderen die dezelfde voorliefde voor chocola hebben.

Website-Facebook

Danice

Bij IJscafe Danice kunt u terecht voor een (h)eerlijke kop koffie of thee, een vers gemaakte smoothie, een lekkere lunch of een ambachtelijk gemaakt Italiaans ijsje. Het team staat dagelijks klaar om te zorgen dat iedereen, van jong tot oud, zich bij Danice thuis voelt. Kom langs en laat u verrassen!

Website  |   Facebook

Kookplanet

Kook-planet is een winkel voor kook- en tafelaccessoires inclusief een kookstudio waar in de avonduren kookworkshops, kookdemo’s en proeverijen plaatsvinden. De winkel en kookstudio zijn gevestigd in Winkelcentrum Santhorst in Leiderdorp.

Kook-planet houdt van een persoonlijke- en servicegerichte benadering en denken graag met u mee. Want bij degelijke producten hoort een degelijk advies. Graag tot ziens in de winkel of tijdens een van de kookavonden!

Website  |   Facebook

Brasserie Meelfabriek de Zijlstroom

Wilt u de hectiek van de stad even ontvluchten? Kom dan langs bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom aan de Leiderdorpse Zijldijk. In de winterse maanden geniet u van een drankje op de banken bij de openhaard, een hapje in de altijd gezellige bijkeuken of een lunch of diner in de serre, op het podium of in de kas. In de zomer neemt u plaats onder de parasolbomen op het terras mét moestuin. Gerechten uit de streek domineren de verrassende menukaart.

Website  |   Facebook